XOXO

Sitter och råpluggar hos alexus. PSYKOLOGI min vänner, det är svårt att förstå! Nu ska vi käka mat och efter det fortsätta plugga en stund. Längtar grymt tills vi pluggat klart för DÅ ska vi äntligen se säsongsstarten av Gossip Girl! WEHOO TJINGELING

ännu en första gång

För första gången i förmodligen hela mitt så har jag ett saldo på mindre än 100 kr på mitt kort. Det här är förfärligt och jag har aldrig kännt mig så bedrövlig i hela mitt liv. tack och lov så kommer snart studiebidrag och mamma är skyldig mig och massa sånt. Känns skönt att veta att det iaf inte är jag som har varit slösaktig.

Dennaaaa här veckan kommer vara stressig och hemsk. Eller säkert kul också, men imorgon slutar vi tidigt och företagsflickorna ska ta en tripp till los bankos. Sen blire pluggnight @ alexus och på onsdag morgon far jag till Vindeln och jobbar och jag får för papi (CAAASH), torsdag: filma till MumAn sen är det fredag och helg då förhoppningsvis räven elsa kommer på besök i Y-tavle. Lördag står kanske iksu spa på listan, men det återstår att se. rabblelrabbel slut på veckan. Kommer vara en död fisk på Söndag iaf. Och sen nästa Onsdag ska jag operera mig om jag inte har berättat det! Börjar bli nervös nu, eller jag har börjat komma ihåg smärtan sen sist jag opererar så antar att det är ett tecken på nervösitet. uuuguhht!!!!!

Lägger ut en liten filmsnutt på min snutt max. Sista gången på 3 månader på Onsdag.


Avicii

Har mekat med los bilios idag, med en viss överdrift. Pappa har skruvat och jag hållit i en lampa! Bromsen funkar då nu och jag är redo för ombesiktning! Nu pluggar jag för fullt och hoppar upp och ner till denna sjukt sköna låt!


pannkakoooor

God morgon mina härliga läsare! Vaknade nyss och Lisa står och lagar amerikanska pannkakor till mig. Hur awesome är hon inte liksom? Inte får jag hjälpa till heller. Sirap, banan och grädde har vi laddat upp med och jag är snart redo att äta!

nomnomnomnomnononmonmnomnom

Tja tja bloggen

Fast nä. hänger hos lisa ikväll. min bästa genom tiderna!!!!! Vindeln är destinationen och vi har ätit tacos (med våran spillartävling) och nu har vi hyrt film(skräääääääck) och ska mysa bajsmycket. Femman var förövrigt riktigt kult igår! Dansade så verken höll på ta död i mina knän. Men kul vare ändå man får väl härda lite!   PUXXXXZ

los femoos

Jag är redå för femmsan nu. Blev tydligen utgång ikväll ändå även om det inte var planerat så. Kult hoppas jag på att det blir. Nä nu blir det mat och sen brummsar jag iväg i min volvo mot staden. PUZ

För första gången på länge la jag till och med ner lite tid på sminkning osvosv

Waynes

Min pluggdate med alex blev + viktoria :( fan jävla nipples som kommer och förstår våran romantiska fika.

voff

fick sluta tidigare idag så var hemma 3 ist för 4! skööööööönt. Ikväll råder det pluggdate på wayens med världens bästa alexus!

Westergårds bäbis hälsade på skolan så vi gjorde inbrott och klappade henne.

Mina medbrottslingar!!!

buhu stackars lilla mig

helt själv på skolan, förutom massa andra människor som är här. oh wait silly, de där va bara konstigt. Det jag menar är att alla mina vénner är borta. Sjuk, inte här, orkar inte cykla till skolan, tar sena bussen osv...Så nu får man sitta här i 1.5 timme till helt för mig själv i en liten fotölj. Vill dessutom gå på toa men vågar inte lämna min plats för då kanske någon tar den. Fan livet är inte lätt just nu denne timmen!

Ensam, ledsen och rädd

Max

Hemma från ridningen och Vindeln, eller nä jag är inte alls hemma. For till min bäjb ist. hursomhelst så gick det jätte bra med max och jag är super nöjd. Orkar inga bilder. hejdo

YESTERDAAAG

Igår mina käre läsare, igår var dagen då jag blev en kvinna för IGÅR gjorde jag inget mindre än att ta KÖRKOOORT! hurrey for mey!

Jag äger och är bäst, dessutom är jag jätte glad. Ett bildexempel finns här nedan.


nomnnonmo

Det har varit en extremtlyyieeseeseeii lugn helg. På fredag var det som sagt äppelkaka och hambrurgare med min baby och syster. Sen somna vi astidigt för att samson skulle jobba på lördag. När han jobbat klart så hämtade jag honom på min supermoppe och vi for in till stan och träffade lite folk. När magarna började kurra så att nästan hela umeå hörde det så åt vi världens bästa kinabuffé nomnnomnom. Sen for vi hem och såg film innan jag somnade innan klockans ens slagit över till 10. Cp trött jag var. De va iaf min helg. hehehehe puss


Världens bästa lördag?


donuts

ooooh har hittat en ny favorit, attans är det egentligen för dom är så himla goda och nu kommer jag bli tjock. Men skolans munkar, fysatan va dom är goda. Vaniljsås i mitten äre också!!!!!!!!


Det blir hemmakväll idag, hamburgare till middag och äppelkaka till efterrätt. Min salami kommer vara vid min sida och kanske fisen på ett sött litet hörn någonstans också :* Bah massa mys, fast nä plugga is the big utropstecken ikväll!!!

peddobear

pedagogisk ledarskaaaaaaaaaap. lär mig att bli en ledare och inte vilken ledare som helst, utan den bästa i hela världen! Jag ska bli världens president idag. tack för mig pusshej

Min sekreterare och slav. go get some coffe to me bitch

Los enkätas

Har skrivit ut massa enkäter till projektarbetet. Ska dela ut till massa klasser och hoppas vi får massa glada responser!
Ikväll är det hästepållarna som gällr och salamimackan ska följa med och kolla. Hemsk jag är som drar med honom på sånt.

Rubriklös

Jag och Alexus har varit sjukt produktiva idag och tagit massa bilder till våran MumA uppgift! Nu är jag äntligen hemma efter massa moppeturer i regnet, lovar att jag inte ska ta den imorgon! Har inte så mkt att skriva om, pluggar mest nu för tiden så inget roligt/intressant har hänt.


Slänger in en harmonisk bild, haha en lök och ett bord! se så fint

halkbana

Nu är halkbanan gjord, känner att körkortet kommer närmare och närmare hela tiden! Men samtidigt går det nästa lite för fort, hoppas jag hinner plugga klart! Fy har aldrig i mitt liv varit så blöt som i morse när jag körde från västerhiske till körskolan, regnade säkert 1 ton vatten på mig...

Har dessutom försökt ringa Svenska Ambassaden i Kina men de gick asdåligt, hörde inte ett ord av vad som sa!
Får försöka sen igen.


Familjeparty!

Så i fredags så höll vi hus på five efter en mycket trevlig förfest hos Elsa. Dock drog jag och Sami hem ganska tidigt för vi va båda less och trött. Sedan igår på lördag så vare fest med familjen som stod på listan. Massa god mat, alkoholhaltiga drycker och mysig eld ute på gården gjorde det till en riktigt härlig kväll. Tack så mycket!


Filspottar-tävling haha vafan.


Empan

Sitting on the school. Wating for the Elsa to sluta, then I am going to the Elsa house. There I am going to shower. Then I am going to party all night long and meet my baby on 5ive. Hähhähähähä Its gonna be legendarrrrryyyy
My friend in the uppehållsrum + Luddan

ny helg, nya möjligheter

Slänger in lite bilder från förfesten @ jonkan förra helgen!

Förlåt Elsa, men va tvungen. HAHAHAHAHAAHAH

Full? nöjd? ful?
FUUUUU la upp de här inlägget igår, men märkte nu att det aldrig publiserades, men här är det iaf bitcheees

Ingen jävla respons

Har suttit helt för mig själv i uppehållsrummet för att bussarna har ändrat tid. börjar 9.50 men va här halv 9! FML. Aja jag fick tid att pluga vidare körkortsteori ist, och nu har jag faktiskt klarat alla faser. Lektion nu, tjing!



emma gjorde flätor....

Företag och annat bajs

Har precis slutat min fek lektion och min lärare är jobbig med mig. två olika läxor, en tills på fredag och en annan tills onsdag. Ska hinna plugga körkort också. Jävla bajs jag har inget liv just nu...
Aja, ska få fara och träffa min bästa nu, lurre på stan!
Puz!


två små veckor

Sitter och försöker lösa en läxa vi fick på multimedian. En fotoläxa kan jag ju tillägga också. Det kändes så lätt när han gav oss uppgiften men just nu känns det extremt tungt! aja bara gilla läget och försöka knåpa vidare. Har jag nämnt att jag införskaffat en ny kamera också? Nikon D3100 med HD-filmning blev det iaf <3


slackepack

har inte orkat skriva nått i helgen. sorry mates. hursomhelst så missade jag ju rebecca&fiona. lite för stort intag av alkohol helt enkelt. hopaps inte jag skämde ut mig för mkt bara -hehehe. Är själv hemma hos sami och försöker göra lite skolarbete utan böcker. Aja puss!


hittade en fin bild!

Rebban&fionis


Ikväll hänger en gäng massa tjejer på coronken och lyssnar på dessa brudar! Kommer bli en episk natt!

linje 16

Jag älskar när man kliver upp klockan sju, ska ta bussen från papis jobb halv 9. På internet står det att bussen bytt tid och att den går kvart i 9 ist. Jag ställer mig och väntar på bussen, den kommer aldrig. Pappa ringer busstationen och dom säger att den fortfarande går halv. Less jag blir. Så de jag vill säga med detta är att jag missade första lektionen och måste nu sitta och ha extremt tråkigt på pappas jobb tills typ 11. Tur jag har Lacky iaf!


RSS 2.0