Franchis

Sista lektionen på dagen innan jag drar till far min, eller nä de gör jag inte. Varit duktig och gjort på två (1) redovisningar. Den ena gills inte som redovisning för vi satt bara och pratade i typ grupper, sjukt enkelt. Hade världens panik igår, men nu känns allt bra! Bara en dag kvar sen långemanshelg! yä
Jag vill jätte mycket tillbaka till Hemavan!

Samband


Jag och min bästa vän historiaboken :)

Vill du ligga med mig då?


Snygg tjej, not. Väldigt ovaken är jag nu, vet säkert inte ens vad jag skriver. Usch äcklig specidrott på morgonen, har ingen ambition att göra någonting alls. Jag får nöja mig med ögongodis. hihihheheh

wääp

Sovasovasova, står högst upp på min lista just nu. Bör egentligen plugga natten lång men efter denna helg är jag helt slutkörd och behöver sömn! GODNAAATT


Hello my friend.

Mammadagen

Mammas dag idag, mer känt som mors dag. Hjälpte till att göra gómiddag och nu ska vi kila vidare till Kerstin och Bertil på tårta. Jag är dock inge hungrig alls så får se hur mkt jag äter! haha


Mami

Bildbombis

Här nedan följer en 21 bilder lång bildbomb från min helg. Två dagars och yranfirande, kort sagt en super helg.





Dag 2



Hello

IM BACK IN BIZ!
Har varit en otrolig helg mestadels har den spenderats med Marre på ängarna och hos andra vänner. Helt Awesome, börja dricka 2 och inte slutat förns sent på natten. Kommer aldrig orka berätta hela helgen så det där får duga.
Nu ska jag slänga mig in i duschen, känner att det är alltför längesen jag var där!

PUZ

Tobbe dödar min hand -check!

en två tre fyra jag är en party myra!

Godermorgon mina käre läsare. Yran ikväll och jag är feeeeeeettttaggad! Så kul de kommer bli, drar till ängarna efter 2 och springer runt där, se får vi se vart kvällen tar mig! Marre är min kompanjon ikväll och jag hoppas på att träffa mycket folk. Vet inte om jag kommer hem imorgon så därför ser vi om jag uppdaterar la bloggish, kan bli lågt på den fronten. Have a awesome dag PUZ

LISA


IDAG FYLLER DEN HÄR BRUDEN 18 JÄVLA ÅR! MASSA PUSSAR OCH KRAMAR PÅ DIG MIN BÄSTA VÄN <3

Tyra the doggie

tillbaka från en uppfriskande cykeltur med Tyra. Blev till Holmsjön och där fick Tyra bada från våran brygga. Haha aldrig sett henne så taggad på bada förut!

Bajspruttan <3

Förförelse

Nu har jag bestämt mig och nu får det bli så. Jag ska förkröka på lunchen imorgon. Vare sig jag blir själv eller inte, sen hur det går på provet efter lunchen lär ju visa sig men de är en annan fråga!

Eller inte, jag kommer ha ändrat imorgon fohshow! haha


Love is gone

Hade ett härligt parkhäng med Alexo idag, vi hade nämligen ingen nk så ett tre timmars hål fyllde vi upp med sockerdricka och pizza. Efter ett tag fick vi lite sällskap av Lindvall och Jesper som pratade en stund innan vi drog tillbaka till skolish!



Satan i gatan

Ojoj, här var man dålig på uppdatering. Sorrylorry m8:s. Varit busy hela dagen lång, eller nja bara trött och inga batterier på den vita lilla lådan här. Har kirrat allt inför helgen och kom även hem med två stycken enkla klänningar, typ fodral. 2 för 78 kr var inte allt för dåligt. Härligaste sommarfärgerna också!
Ska försöka gnugga hjärncellerna och plugga lite svenska ett tag nu. Puz


Nämen Tjenare!

pålleman

Blev less, taggad som aldrig förr när det visade sig att vi hade typ höjdhoppning på ridningen idag. Självklart är jag sämst och river ut mig efter bara andra höjningen. Mongofanny.  Fick hoppa högre ändå (1.10 kanske) men inte så högt som jag ville. Bläää


Har sagt det förrut, men det skadas inte att säga igen. SOMMAR

koll på cashen

Har tydligen våran klass, eller iaf Antonia, Alexandra och Fredrika som gjorde att våran klass vann 10.000kr. Ganska lättförtjänta pengar!


Höjdpunkten var självklart när jag fick mat och chirre!

JAAAAA

ALDRIG MER MATTE I MITT LIV :D Fick G i på nationella och G i slutbetyg! så jävla nöjd.

JAAAAA

ALDRIG MER MATTE I MITT LIV :D Fick G i på nationella och G i slutbetyg! så jävla nöjd.

Busfrön

Hihih Emma och jag bestämde oss för att hoppa engelskan (eftersom ingen av oss ens börjat med redovisningen). Sovmorgon som inte känns som sovmorgon....måste upp 8 hursomhelst. Filmen lyckades vi inte heller göra färdigt igår inte. Så sämst, nu är jag less. Pöss

Har du

Har du:

Druckit: Jajjemen de har jag!

Har du piercing eller tatuering: Öronen och naveln (om det räknas)

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Lång, vältränad, brunt/svart hår. Inte helt fel med mjölkchoklad (ahah emmaaa) Meeen ögonen är viktiga! färg spelar ingen roll men man ska fan drunkna i dom! Lukta gott och ha snygga kläder sitter inte helt fel heller!

Finaste komplimang du fått: Dunno..eller kommer inte ihåg iaf.

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Tror inte det! skulle inte gå ihop om jag gjort det. haha

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Yes, de har jag

Är du oskuld?: hihihi nej

Hur gammal är den yngsta- och äldsta killen du tycker är snygg (inte kändisar): Yngsta är 16 tror jag, Äldsta är 28 kanske (hehehe).

Har du någonsin gjort något kriminellt: Beror på vad kriminellt innebär. Mördat någon: nej. Kört moppe på fyllan: ja. (relativt liksom)

Har du någonsin sportat: Fotboll, Dans, Ridning(fortfarande), Innebandy

Vad finns alltid i din handväska: Smink, Parfym, Deo

Vad ser du om du tittar rakt fram: Emma som står och bakar kladdkaka till mig <3

Senast du strulade med någon?: hihihih Lördags

Något du längtar till nu: Sommar och sol. Peace&love komsikomsi

Morgon eller nattmänniska?: Båda, går jag och lägger mig halv 5 kan jag kliva upp 9 och går jag och lägger mig 9 kan jag kliva upp halv 1.

Vad ska dina barn heta?: Om jag får några, tar jag det då!

Hur många har du strulat med?: Kommer inte ihåg alla så svårt att säga.

Snyggaste kändis-killarna: Franscisco Lachowski, Robert Sheehan, Johnny Depp, Alex Pettyfer, Penn Badgley Bara några av MÅNGA

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: I sure do!

 



Picturelake


Hänger hos denna bruden ikväll!

I am a volcano

Har kört på körskolan, jag är fan bra och nu ska jag se till att börja med världens tråkigaste faser också. Väntar iaf nu på Emma och att specialidrotten ska börja om 50 min.

Juste kvällen kommer spenderas hos Emma och vi ska försöka färdigställa våran film!

sovande skönhet


Trött,trött,trött...Klockan är halv 9 och jag funderar starkt på att släcka lampan och sova! En välbehövlig dusch innan ska väl dock hinnas med. Godnatt fellows!

Balkonghäng

Jag lever fortfarande, ingen undergång. Skönt måste jag ju få säga. Gårkvällen blev riktigt lyckad tillslut. For hem till Jesper och partade där. Riktigt trevligt! Blev en sväng på staden på natten och vet inte riktigt vad som hände där men tillslut fick jag sova iaf!



Vicys pics!

jacka

Håller på att prova massa av Fars gamla kläder. Eller tror de är hans, kan ju hoppas iaf. Hittade en skinnjacka som inte var allt för pjåkig och även om jag ser ut lite som en sumobrottare i den så funderar jag på att beslagta den.


cashflow

Klev upp i ottan och for och hjälpte pappa med nå jobb. Lite pengar i fickan är aldrig fel! Ska höra runt nu vad som gäller för kvällen och sedan flyger jag med 4 bussen in till stan. Hinner spendera 1 hel timme i staden innan världen går under. Wondebart!
Nu ska jag släppa allt och bara leka rövare dom sista timmarna i mitt liv! puz

tjosan i trosan

Chillin' at Alexo. Vi ska snart göra staden, eller nä, vi ska dra en kioskrunda! Alex är taggad och springer runt med trosor på skallen. Fint!



yr.no


Dessa två quinnor lyser upp min dag med deras närvaro. Filmen igår ägde, vilket även Alexo tyckte! Va vare ja sa? Tog mig en välförtjänt sovmorgon imorse, eller nä, kanske inte hade förtjänat den så bra ändå men skit samma, skönt att sova ju!

Nu hoppas vi på att vädergudarna fortsätter vara glada imorgon och att solen kommer lysa.


Hot tamale

Jag lyckades dra med min käre vän Alexanderanda på Pirates of caribbean 4 ikväll! YES. Taggat hur länge som helst nu att se den.
THANKYOUHONEY

Hello my love!

Aldrig turen på min sida

Satt och hoppades på att dessa moln även skulle slå Yttertavle, men nä bara dom i stan som får ha kul med åskan. Dålig stil tyck ja!

Busshäng

Gjort klart franskanationella nu och det var ett stort skämt. Har jag tur så älskar fortfarande Kärran mig så jag inte får ig. Har ätit pannkaka och lyssnat på Nipples tal så, har ingen svenska så slutat redan. Ska snart fara hem och redigera min film. Kommer på en biograf nära dig!



Meeeh

Det jag mest såg fram emot i helgen var ju självklart det som skulle bli inställt. peddan in the park, sickenskit nu blev jag på dåligt humör ju. Hoppas på grillning och kanske en trevlig kväll på stan istället. Kan ju inte bli hur dåligt som helst iaf!

väldigt onödigt

Änterrrrrligen har vi filmat klart våran film. Nu gäller det bara att få in den i en dator så vi kan redigera den innan redovsiningen nästa vecka. Till oss önskar jag lycka till...
Sitter med den stora frågan nu om jag ska äta hemma eller äta i stan, i-landsproblem som vanligt. Btw parta som aldrig förr i helgen för på lördag ska vi tydligen dö!


Noshörning

Red en äkta noshörning idag! inte varje dag man får göra det. Furukolla var namnet på den! Spännande men eftersom jag äger så gick de självklart bra ändå!

t
Den där klumpen i bakrunden!

Kryckan



Yummi. Det kommer bli en andra operation. Eftersom knäskålen är så instabil så vill vi få den att hålla och inte flyga ut led igen. Förmodligen blir det till hösten och då kommer jag få hoppa på kryckor kanske upp till 3 månader och sen kommer jag inte få göra något på 6. Det blir en rolig start på mitt 18åriga liv!

feeetmeskönt

Nu har jag gjort klart mattenationella. Hoppas att jag klarade det, var iaf lättare än vad jag trodde det skulle va. Om det blir G så har jag ALDRIG mer matte igen någonsin. Fan va skönt det skulle va!
Ska ner till sjukan nu och kolla upp knät igen, har någon specialläkare som är specialist på just den skadan jag har den här gången. Hoppas jag får ett vettigt svar denna gången!
(Y)

peddis

ojoj här var man dålig på att uppdatera, har pluggat matte hela kvällen. Eller mer, ända sen jag kom hem från skolan klockan 4. Jag är stolt över mig själv och känner att jag faktiskt kan lite mer nu än tidigare. Finns hopp för morgondagen iaf! Matteb nationella, inte taggat! Ska sätta igång med slutet av mitt svenskatal nu innan jag ska sova också! Puz


helg komsikomsi

hjärtklappning

uuusuch, satt ute bredvid min lilla stuga (läskig, mörk skog precis bredvid) precis då typ brakar de till där inne. Fyfan aldrig blivit så rädd i hela mitt liv. En jävla björnälgmanpigg som vill döda mig. Tog ungefär 1 sekund för mig att kuta in och gömma mig under täcket. Nu ligger jag här med hjärtklappning och vågar inte gå nånstans. Usch, ska försöka sova. Önska mig lycka till.


finnejävel

Ska gå och dö nu...Vi förlorar mot finland. Sverige har slutat spelat och det är bara för att jävlas mot mig. Taskiga är dom allt. Godnatt nu.

dfghj

Har mer eller mindre sovit hela helgen men jag är fortfarande lika trött som i Fredags. Fan va är felet på lilla moi, jag måste skriva svenska tal men somnar hela fucking tiden. Detta suger så jävla hårt. Funderar på att dra en powernap innan hockeyn som börjar 20.00. Den är ju helt enkelt otillåtet att missa för jag är för trött.


round and around and around


kalas


Har gjort mig klar och ska fara till Vindeln. Micke (låtsasbror) fyller hela 20 år idag så det ska firas med tårta och bullar. Grattis Micke!

Populär

Det var längesen jag kände mig så gay som just nu. Sitter med familjen (vilket faktiskt är ganska trevligt) och ser på eurovision song contest. hejjar på lilla saade och hoppas på vinst!


Jävla väder.

Dåligt väder, men jag håller humöret uppe ändå. Eller haha när håller jag inte humöret uppe? Varit hemma heeeela dagen lång, blev en tur i stallet och red Prisen. Hände en grej också, jag till min stora häpnad svimmade mitt på stallgången, helt oväntat och från ingenstans låg jag där på betonggolvet! haha wordup! Annars bara massa sänghäng. Ser ut att bli en hemmakväll ikväll också eftersom vädret inte verkar hålla. Jävla bajs. Ligger och njuter till en massa 30 sexonds to mars och väntar på att mamma ska laga klart maten, grillat till varmrätt och rabarberpaj till efterrätt! Supeeerb!


Brb, ska bara ringa plastikkirurgen så jag också får se ut så där!

blubb


Cause I'm T.N.T. I'm dynamite

Gick och la mig typ 11 igår, var trött som fan. Vaknade dock typ 30 min senare av att Herris invaderade huset med Musslan och Sami. mina kläderna åkte på under tiden av 0,000001 sek. Blev iaf till att se en cp b-rulle med pojkarna innan jag åter igen gick och la mig! Hoppas snällaaa hoppas verkligen på utgång ikväll. Orkar inte sitta inne.


Minervaäventyret förra året!

promenix

Blev en promenix med denna snutta idag! Resterande av kvällen får gå till serien och filmer.

Weehooo

Boomboomboom let me hear you say FINAAAL


Smells like vinst

Kollar på hockey, semifinal Sverige-Tjeckien såklart! 4-1 till la Suedois, inte illa pinkat med final inte!

Fönsterhäng

Efter en uttröttande dag sitter jag nu bänkad i Alex fönster och tittar ut över staden. Hon ska ut ikväll, de ska inte jag tralalala. Trött som aldrig förr! hem och sova chopchopp


Otur

Fredagen den 13, vet inte hur många inlägg jag läst där denna dagen har blivit omnämd. Vill ut ikväll men får se om vädergudarna är på min sida eller ej, vem vet kanske är det just för att det är Fredagen den 13 som vädret inte är på våran sida, eller att det inte är tänkt att vi ska ut ikväll för vi kommer supa ihjäl oss eller ramla ner i älven. Vet gör man ju aldrig.



Är föresten hur trött som helst. Ska sova nu, och sen genom resten av skoldagen! Puz

simpson

Allt för en snäll kompis är jag, offrade nyss mer än 100 minuter av min sovmorgon. Börjar 12.15 men kommer vara inne i stan halv 11 för att åka buss till skolan med Alex och sedan äta lunch på skolan (!?) Som jag sa för snäll men vad gör man inte för sina kompisar?

What's worth the price is always worth the fight

Vet inte vad de är för fel på mig idag, men ena sekunden har jag varit hyper och hoppat runt gladare än någonsin när jag den andra sekunden är halvdöd och hatar livet. Haha Jaja, nu kom det en uppåttjack period igen och känner för att dansa!


Fia har varit och dragit en photoboothrape! Din jävel

Bioparken

Har suttit i sf-parken med Antonia och Alexandra denna eftermiddag, mariekex, vindruvor och bertz blev resultatet av en lyckad picknick.




katjakaj

Ikväll har jag lekt statsbo och hängt på kajen med dessa människor! Mackan ligger nu i magen och ska där med säga godnatt. Nationella imorgon IGEN, blä vill inge mer nu!



The bitch is back

Denna brutta kommer tillbaka i sommar för att sedan stanna, yeeaahbooi!

Min veén Elsa som för alla som inte redan visste det håller hus i London just nu. Hon ska tydligen kolla på röda mattan imorgon och där kommer ingen annan än Johnny Depp gå....Jag VILL, nä jag BEFALLER dig att komma tillbaka nu innan jag trycker ut mina ögonvitor. Orättvist att du får se honom.

Hej kompis.
Om du skaffar lägenhet här i stan så vet du vart allt pary kommer vara va hoppas jag?

hehe puz, Lux sänder massa kramar till dig och hoppas du har det kungen. Saknar dig bruttan!

Fruxo

inkommen från solen och stallet. Prisen var söt och glad, men han testade mig aldrig som jag ville. ååh var ju sugen på rodeo..Hände något Mycket märkligt under ridturen men orkar inte gå in närmre på det cause it's reallt ointressant.

Btw, Alex är detta posen som du efterfrågat så länge?

woaappa ska försöka skriva mitt svenskatal nu!

Hollywood

Jag och bruttan här nedan ska med Elias snart filma klart våran film! Den kommer bli awesome, kanske lite väl B men för att vara våran första produktion duger det fint!


godermorgon

Fanny och Vicy säger godmorgon till världen!

great

gr8m8, nä de är de fan inte. Ska sova nu, vara lite emo, osv osv. Inga bra senaste dagar. Fick just höra att lilla golle har fått en köpare, går han igenom besikning imorgon så far han. Fick iaf en sista tur ikväll och det var awesomeness. Finare än vad han varit på så länge.



Nu ska jag fortsätta hosta damm. Eftersom mamma ska envisas med att flytta ner i köket innan det är färdigt och fortfarande är jätte dammigt så har jag fått världens hosta och det kommer upp typ pappersbitar! fräsht!

I wanna make you sweat

Har parkerat bilen på den bästa solsidan på bygget! ligger på flaket och hoppas att jag under 20 minuter ska reducera lite av denna bleka mage! Annars vanlig tisdag med hoppepållar och pizza!


Tjabitch


Peace & love outfit i sommar?


Suprise

Har precis ridit, kuliskul! För alla som vill veta är jag helt säker på att jag kommer ha sån jävla träningsverk imorgon. Vem trodde de skulle va så jobbigt?


Springer in i duschen nu och med mig tar jag mina högtalare! Hoppas ingen kommer höra min vackra sång bara.

broccoli

Sitting on da toilet, not! sitter i nyköket som mer eller mindre är färdigt nu. Min första måltid blire idag inne i det. Efter maten blire till att rida pålle.


1) das kock 2)Vädigt glad tjeeejej

funkareee nu då?

jävla blogg.se

Eye of the not tiger

Har myst ner mig i sängen men min kära sängpartner lejonet. Nu ska jag se på lite glee (<3) innan jag ska sova i 1000 timmar inatt. Puss på er alla.


nya skor?

Hade riktigt trevligt igår på hamrinsberget. Bestämde mig för att jag inte orkade sitta hemma och vara emo utan lyckades på något mysteriskt vis få skjuts till t-sjö av bettan. Chillade runt med Emmsan och Lydia innan jag och Emma flög till bussen. Förfestade och var lagomt party när vi anlände på hamrins. Lyckades iaf få ihop halva klassen. Yeahbooi.



inte för fem öre

Gårkvällen var najzzz. Vi hamnade på fem efter förfest hos vicy, där jag drack världens godaste drink! Farliga såna goda drinkar kan bli. Efter krojgen så skulle vi styra efterfekke hos vicy men de blev såklart inte av.

Skulle egentligen vilja dra på klassfest som vi hade planerat in ikväll, men jag var så smart och tog bussen hem och kom på nu att hur jag än gör så kommer jag inte kunna ta mig tillbaka in till stan om fezzten blir av. Sämst unge i hela världen. Ett plus i kanten är iaf att pappa bjuder på oxfilé ikväll så kvällen blir lite räddad.



Vicy

Sitter för stunden hos vicy, vi har precis ätit nudlar och ska snart sminka och byta om. SEN DRAR DET IGÅNG! PARTY NATTEN LÅÅÅNG. 5ive är kvällens destination.


Partygirls!

Stabilt

internet dog igår...igen. Somnade då istället sjukt tidigt så var riktigt utvilad när jag klev upp! Sitter tyvärr på skolan nu, 50 minuter innan jag börjar. Emocut. I brist av något vettigt att göra slänger jag in massa fula gamla bilder.







gammgo

Känner att det går bra för mig att plugga... sitter istället just nu vid en gammgammdator här hemma och dör av skratt av en massa gammgammbilder! slänger in sen.


mopp

Ska skynda hem och börja laga mat innan jag flyger in till stan på min mopp igen. Har just nu svenska som SUGER men de är tur jag har antonia som gör närvaron lite roligare. Sedan senare ikväll ska jag "provrida" nya hästen som står i stallet. Ser väl hur det kommer gå!

Så fula! haha

äggskalle

Gödans middag på Wayens med Vicy, eller jag åt hon drack kaffe. Matvrak som jag är. Efter det drog vi vidare till körskolan och lyssnade i två timmar om statstrafik, jävlakulasså, NOT.

Glömde kanske säga igår att även om jag var så äckligt otaggat på ridningen så gick de hyffsat ändå. Hade min underbara där som räddade min kväll såklart.


Hål

Hade ingen matlust, eller jo jag har alltid matslust men jag var helt enkelt för lat att gå ner till kullis. Nu sitter jag istället med Tess i uppis och väntar på att lektionen ska börja vilket är om 1 timme och 15 min.... FML.


in da club



1, Grundomgången med Max 1.10m . 2, Omhoppningen på 1.20m

No tagg at alls

Vill inte alls fara och träna nu efter att en liten fågel viskade en sak i mitt öra. Vad det handlar om, skriver jag inte här! Hemskt är det iaf. Står just nu för dagens svåraste val också...vill jag äta pizza, kinamat eller hamburgare? Ångesten stiger i mitt huvud och jag vet inte vad jag ska ta mig till. I-landsproblem no shieet!

mifhhii

Med spänning öppnade jag locket på min vita fina mac imorse och insåg att facebook var back in biz! Nu är jag nöjd och kan vara lugn igen.

Blev nästan rädd av denna extremt exhalterade bild!

Fittjävlakukinternet

Segast i världshistorien nu, enda hemsidan som funkar normalt är blogg.se av någon jävla anledning. Och det går att ladda hem normalt men vafan funkar inte fb för!?!?!?!?!?!??!?!?!!?!
Har ingen att leva för nu, lika bra jag sover. Funkar det inte imorgon tar jag livet av mig och då hörs vi aldrig igen. Så har jag inte uppdaterat innan morgondagens slut så bör ni ringa 112.

RAGE

Jag kommer snarast att få ett hysteriskt utbrott. Internet funkar som vanligt förutom att det inte går att komma in på fb...inte på någon dator i hela huset! AARRGH. Jag försöker hålla modet uppe så gott det går. Nu ska jag se en ny serie från HBO, sett några avsnitt och det verkar grymt bra! sådan tönt jag är i Sagan om ringen anda. Game of Thrones heter serien iaf!


Please jump

Steker och leker i uppis, eller kanske inte. Har övningskört och sitter därför nu och väntar på att specidrotten ska börja. Hatar alla dryga ettor och några som inte är ettor som sitter och spelar konstig musik och är dryga. Dom borde bannlysas från mitt space!


Den där bruden med svart jacka for till turklandet igår, hoppas hon får en jätte äcklig vecka med tanke på att hon lämnar mig kvar här. Nu ljög jag för hon ska ha det awesome.

Error

Fick nyss kortslutning i hjärnan. Hängde runt hos Elin fram tills 4 då mor min kom och hämtade. Blev promenix med Ylva och sedan pratade jag med Natali om att jag ska börja rida hennes pålleponke. Sist men inte minst har jag varit duttiii och städat hela j*vla övervåningen. cleaniskt nu liksåm. Nu håller jag på att kollapsa och vet inte vad jag tänker längre. God Natt världen


Max


Bruten näsa?

AJ, jag har ont i min näsa. Alexander Lindvall fick in en sjuk fullträff rakt på näsan och två framtänder igår. Skön snubbe! Hursomhelst ingen större skada skedd. Jag hade det jätte trevligt hemma hos Vicy igår där vi grillade och groggade. Kanske blev några glas för mycket dock.


I'm coming home

Efter en hel del misslyckade samtal och tumburlens så har jag äntligen hittat en plats att sova på. Slutändan så blev det hos min storasyster som troligtvis just nu är på olles. Sjukligt tacksam att hon lämnar nyckeln åt mig och sedan låter mig vimsa runt på teg själv :D Hursomhelst är jag allt för trött för att göra någonting just nu. Väntar bara på att hon ska komma hem så jag kan öppna åt syster! Godnatt världen PUZ


I'm coming home

Efter en hel del misslyckade samtal och tumburlens så har jag äntligen hittat en plats att sova på. Slutändan så blev det hos min storasyster som troligtvis just nu är på olles. Sjukligt tacksam att hon lämnar nyckeln åt mig och sedan låter mig vimsa runt på teg själv :D Hursomhelst är jag allt för trött för att göra någonting just nu. Väntar bara på att hon ska komma hem så jag kan öppna åt syster! Godnatt världen PUZ

RSS 2.0