Happy new year

Under tiden jag fortfarande har datorn i hand så tänkte jag väl då passa på att säga gott nytt år till alla! Och jag önskar er alla en riktigt vild natt!!!

mellandagsreaa

Julen är över, kan inte riktigt förstå det eftersom man egentligen aldrig fick någon julkänsla. Dock va den asbra! god mat fina presenter och familjen, och i vindeln så var det ju faktiskt mycket snö!

Har i dagarna hängt på stan och kollat på mellandagsrea, fast har bara köpt en plånka och ett par jeans.
Juste, fick asbra present av anders och mamma, eller alla syskon fick, dom ska bjuda oss på en resa under hösten 2012 med hemlig destination. Vi kommer inte få veta vart vi ska åka förns vi går in i gaten! Sjukt spännande
PÖSS

såhär äre va

Nu är det så att det är jullov så hur mycket jag kommer blogga är osäkert, förmodligen inte speciellt mycket för jag ska leka med mina presenter, se på sagan om ringen och festa! no time for blogging!

Pössssss mina små pruttar

LOv

Har lov nu! sååååååååååå skönt. Fick det igår, fast jag va busig och hoppade över avslutningen (A) tyckte det va mycket bättre start på lovet om man fick ligga i sängen hela morgonen! Och vet ni vad! Inatt hämtar jag min älskade bror på tågstationen!!!!!!!!!!
hejdo

Karatefylla

Har hål till 3 så jag kollar på karatefylla så länge! så himla skön serie!!!!

pölsan

Smyger omkring i pölsans lägenhet..Har inget att göra. Hon ligger och sover och jag är pigg som attans av någon anledning. Fan klockan är ju bara 9!
Idag far jag och Sampan till pappa och äter julbord på hotellet i vindeln. Så himla gooottt.
Igår såg jag och pölsis Sherlock Holmes 2 på bio! Levde helt upp till mina förväntningar!!!

hojhoj

Mina kompisar sa idag att jag suger på att blogga :( dock finns det en hel del sanning i det! men vad fan ska man skriva om när varje dag är likadan? vakna, gå till skolan, plugga, fara hem, äta mat, plugga(se på serier) och sist sova. Blir inte så spännande inlägg måste jag säga.


Uppriktigt sagt vet jag inte riktigt vad jag gör just nu

Smygis

Har haft två prov idag och är så less nu, sjukt trött. Vill ha loooov. Sitter hos sami just nu, är helt själv, inte en själ är hemma, har mongotråkigt. Ska springa upp och tjuva mat meddans jag fortfarande kan! häähhä


Vi gjorde musikvideo förra året!!!

Han sjukt äcklig och hans näshår går till munnen

Jag hatar skolan just nu. Två prov imorgon, psykologin är väl det stora svåra av dom två. Fy, vad jag inte kan någonting. Längtar till lov, men först vill jag ha helg. Har lovat att agera shaffis till far och som tack bjuder han mig och Sampan på julbord! nomnom.


tlööött

Har mest sovit hela dagen lång. Kom till skolan 3 då jag hade peddo, bakade pepparkakshus. Värd dag, nej. Hemma nu igen och är kanske den tröttaste personen i världen men får inte sova för jag måste laga mat tydligen. wlöölöwlwölwö.

Bakade pepparkakor igår, den sista föreställer Sami. Kan tillägga att huset är snyggast någonsin

Kines

Har idag varit tillsammans med min finaste i 6 månader, hjälp vad tiden går fort!!! Nu ska vi och äta kinamat, nomnomnomnomnomnomnomnomnom!!!

ikväll är jag med jag

Hemmakväääll, sampan jobbar så jag bestämde mig för att stanna hemma ikv och umgås med familjen ist. Idolfinalen står på schemat och förhoppningsvis vinner Amanda! Nu ska jag se alla 8 avsnitt av julkalendern som jag missat, har bara hunnit se det första.

Snart är det julafton (bara 15 dagar) och då kommer denna brutta att entra Ånäset med storm! Storm är det ute nu också för er som undrar

The most wonderfull time of the year

Precis lagat mat, lyssnar på julmusik, har tända ljus och bara göttar. Helt själv hemma, så skönt! Har gjort typ världens godaste mat.

Nu är den hääääär

Vaknade upp i morse och kände mig typ som världens lyckligaste människa. Och nu som ett plug i kanten kom min nelly klänning idag och vet ni vad, DEN PASSADE PERFEKT!! TJOHO


hihihihihi, lovar att jag inte ska ha på mig skenan när jag ska använda klänningen

shoes

Tadaaaaaaa! köpte hem dom här finisarna igår när jag fick lite slötid på staden. 600 kronor, nedsatt fråm 900. huvva så värt!

Annars mår jag som en zombiesill idag. Inte bra alltså. Just nu, ont i knät, ont i ryggen och dessutom trött som fan. Försov mig 1 timme imorse. hihi. Måste plugga svenska som jag har imorgon och sen säkert massa annat också. Kommer bli två intensiva veckor!

snösnösnösnösnösnösnösnö

iiiiih, det är vinter ute!!!!

woaalla

Igår var mycket trevligt! finare vänner får man leta efter!!! kanske tog några cider för många men fast än det så mår jag prima idag, lite trött men inte bakis. Sjukt skönt att vara tillbaka på utelivet. wäähoo

färdigaaaa

Nu är vi fina och fit for drinking!

200 dagars fiestaa

Är så galet taggad på krojgen ikv! min första utgång sedan operationeneenenenen! Förkrök numero uno blir hos alexpalex och sedan drar vi vidare runt 7 till coronken där vi äter middag och super oss under borden!!!
PÖSS

wewewe so excited!

Breaking dawn


MMMMMMmmmm fick äntligen se breaking dawn. Den var som väntat awesome! iiiiihohohohihohihoi blir alltid alldeles varm när jag hör den här låten. mfifmfihihi

RSS 2.0