los mulitmediosos


baking some pancakes

I am baking some pancakes with kissemiss!
Världens goaste jaao!

kökkrök

förkrök @ alexus place är about to börja. Ikväll blir det 5ive och igår var det olles, båten båten och olles igen. För full men glad som aldrig förr. Har varit dank hela dagen lång och bara spelat tvspel i en soffa!
Nu ska jag äta, tjing!


for real

första pb bilden är nu tagen under lektionstid = skolan ha börjat på riktigt nu. Körde på körskolan idag och det gick bra, sen när jag skulle fara hem till min kära sami så var han såklart inte hemma som han sa och inte hade han lagt ut mina saker som han sa heller. klantis! Tur var hans mamma hemma så jag kunde ändå få tag på min moppenyckel och fara hem.
Känner mig dessutom som en riktigt 18åring nu när jag har fixat internetbank och visa kort!

körigt

nyss hemkommen från ridningen. Gick super med maxiboi och vi hoppade en oxer på 1.25, dutti pöjk!
Nu har jag fått min operationstid till knät och det är måndag den 26 eller tisdag den 27 (minns inte). Sjukt körigt med att hinna ta körkortet innan det. Ni får önska mig jätttttttttttteeeeeeee mycket lycka till! tack på förhand Puz


Phinis

tillbaka till skolisch

då va man tillbaka i skolan, idag har vi valt projektarbete. Jag, alexus, aubergine, emmabezt och luddan har världens bästa projekt. Eget företag, sälja assnygga linnen och sånt! kommer bli kulisch.



Höstterminens schema, busy women!

warruup

Känner mig sådär extremt jävla otaggad på skola nu. börjar om 2 timmar och det här sugeeeeeer. Mitt sista sommarlov är här med över.


Nattens date!

less

Har kollat på tennis en hel helg nu, är trött, fast inte tröttare än Sami som har spelat. hehehehehehee. nä, ska snart slänga mig på los mopedos och brumma hem till yttertavle, behöver mentalt förbereda mig inför skolan imorgon. Dock är det ju bara 1 timme långt. känns det värt? NJA!
Puz!

morrn

Vaknade nyss, sami är lost någonstans i huset och jag ligger kvar i sängen. Forever alone, by my self...
Idaaaaaaaaaaaaag ska jaaaaag kolla på tennis! Sami spelar, och han ska vinna. har ingenting vettigt atts skriva, eller jo, slutade jobbet igår och på måndag börjar skolan. hopp
Fred ut!


I am a F*ing moose!


Jag har blivit med horn!

Höga Höjder

Ställer sig herman på min truck så får han vad han förtjänar! upp i luften!!!


Första ridlektionen har vi idag, har inte suttit på en häst på säkerligen 2 månader. Aldrig har detta hänt förut tror jag, saknar det sjukt mycket! förstår inte varför jag inte bara ringt min ridlärare och frågat om jag får rida. hehehehe fegjävel.

Lyssnar nu iaf på p3s specialsändning om svältkatastrofen på Afrikas Horn! intressant men gripande må ja säga.
Puz

schlagg

Fick splitter från aluminium i ögat, skönt!

Lever vi i Sverige?

Sverige?

Måndelidag

Ännu en jobbvecka påbörjad och med det uppstigning klockan 6....Dagen har faktiskt till min stora förväntan varit ganska kul, den har gått snabbt. Jag och pappa jobbar på ett projekt (lovar jag visar resultat och vad det är när det är färdigt) Är hemma nu och ska plugga körkortsteori, sen blir det en tidigt säng och som vanligt tidigt uppgång imorgon igen. Men ett plus med morgondagen är att Sami kommer och hälsar på efter jobbet. Aja orkar inte skriva mer, känner att inget hänger ihop. haha Puz!


Fick denna skickad från en viss Lindvall denna morgon!

BilN

Har varit låg uppdatering på hög nivå under helgen, ursäkta för det. Jag har hållit hus i stan först med Sami och sen var jag med Alexus hela lördan lång. På kvällen blev det förfest och sen utgång till 5ive! upp och nergångar men i överlag en riktigt lyckad kväll. Idag vaknade jag och Sami allt försent så vi hann bara träffas typ 1 timme innan pappa kom och hämtade mig. Är hursomhelst i Ånäset nu och ska plugga körkort. As taggad nu!!!!! Juste jag har blivit med bil <3


Min bara MIN!

Olleeys

kvällen igår med elin & co var riktigt riktigt trevlig. Tack flickor! Sov hos Sami och sen klev vi upp och drog in till staden. Gick runt och släpade fötter, åt sallad och sedan tog jag bussen till jobbet i rödå där jag nu sitter och äter. Slutar halv 10 eftersom jag började halv 2. Fan va drygt, vill hem och sova nuuuu.
Önskar jag kunde bjuda på en bild från igår men har tyvärr ingen, därför får ni nöja er med en bild på mig och min mt istället! PUZ!

usscsh jag luktar svett

Rubriken är tyvärr så sann som det kan bli. Har jobbat på bra idag, eller fram till lunch satt jag vid en maskin och tryckte på knappar men annars har jag fan jobbat hårt! Pappa kom med en födelsedagstårta till em fikat också, MUMS!


När jag inte tryckte på knappar så ritade jag istället av min mobil! "Telefonen är låst, Håll in låsikonen eller låsknappen för att låsa upp"



Bageri och allt!

Nä nu ska jag tvätta upp mig och sen slänga mig på bussen in till staden, ikväll är det olles som gäller med storasyster. Dock är det 20+ så vet inte hur mycket folk jag kommer känna men det löser sig alltid.
Puz!


uppnått mål

Lyssnar på Regina Spektor, pluggar körkort och kollar på bilar på blocket. Livet som myndig är najs, jobbat på som bara den idag och gick till och med över 15 min. Imorgon blir det krogen"debut". Åtminstone den första lagliga utgången!


lite dåliga bilder


Gjorde ett tappert försök att ta en bild på denna godingen som jag fick av min bästa pojke. taaak så myke! Halsbandet fick jag av min käre far idag när han tog med mig på Noliamässan istället för jobbet! Helt klart en bra födelsedag, nu blir det snart tårta och massa firande med familjen i pappas hus!

firstaaa

Har nu köpt och avnjutit (gnutta överdrift där) min första egna öl!


HELL YEAHH!HH!!

Nu får man även säga att jag är 18 och jag är gladare än gladast! Sitter på jobbet nu och ska börja jobba en stund innan pappi är bäst och ska ta med mig till nolia. TACK FAR!

PUZ


last day

Mina sista minuter (28 för att vara exakt) som underårig/17/barn spenderar jag faktiskt i sängen med en mugg varm mjölk. mmmuumma. Låter lame, i know men jag kunde inte må bättre! har firat mig hemma hos mamma idag och imorgon när jag fyller på riktigt blir det kalas med tårta osv hos far min som jag även jobbar hos hela veckan lång.

PUZ MINA SMÅ KYCKLINGAR!!!!!!!!


Final countdown

3 dagar kvaaaar!
det börjar dra ihop sig som aldrig förr. Sami köpte presenter till mig idag och jag kan inget annat än tacka <3 Nu är det duschen som gäller och sen förkrok @ jocke innan vi drar oss till Viktoria.


Final countdown

4 days to go...
hähähähähähähä snart snart snart. Storasyster ringde igår och hon bokade upp mig på onsdagkväll så vi ska tydligen ut på olles. word-up, men de blir säkert askuuult. Sen på lördan så blire självklarre 5ive med mina finaste vännsor!

Ska dra mig till bussen nu och fara till sofiehem och kolla på en bil (andra gången vi kollar på den) så jag kanske blir med bil idag. ihihihih yeeey :D


Baby har ont i tassen <3

Final countdown

Hade inget internet alls igår, eller jo men försökte skriva inlägg men det bara gick inte att lägga upp dom på bloggen för internet bajsade i huvet. Lämnar det nu!

Igår vare 6 days to go....

Idag är det 5 days to go.... och jag är så hääääär glad!

Ferrari

I eftermiddag så har jag och mamma kört runt i stan och kollat på två olika bilar, en Ford och en volvo. Jag blir snart med bil hihi, kanske före körkortet till och med, hursomhelst så är det hårdpluggning som gäller närmsta veckorna. Skärpning på mig själv måste göra detta nu. Lyssnar iaf på detta och liknande som extrem tagg och sjung musik!


Puz



Official countdown

Nedräkningen kan börja! Sju små korta dagar kvar tills värld3ns besta moi fyller hela 18 år! som jag har väntat.

sååå


7 days to go...

RSS 2.0