halloween

Alla jag känner ska klä ut sig ikv och fara på five. Det känns inge roligt om jag ska vara ärlig för när man har opererat sig och äter piller rekomenderas det nog inte att använda sig av alkoholhaltiga drycker. Kvällen kommer istället att spenderas med min bejb. Ligger förövrigt just nu själv hemma hos honom och väntar på att han ska komma tillbaka från ica. hehehe skickade ut han i regnet och sa åt han att köpa godis till mig ;]


Förra året lekte jag katt och skakade rumpa på Corona, iår ligger jag hemma och tycker synd om mig själv. TJAOJAOAJOA

I väntan

På att min lektion ska börja så har jag sett på the smurfs, nu är det bara 1 timme kvar. kuuul. Sova kanske, skulle vara sjukt skönt. Igår var iaf jag och Sami och såg på paranormal activity 3 som var sjuuuuuuukt läskig. Mycket bra mycket bra, Sami satt allt och kollade bort hela tiden, lovar!

zombie

Känner mig precis som rubriken...är så hiiiiiimla trött hela tiden. Ligger redan i sängen redo för john blund men innan han kommer och knackar på min dörr så ska jag se på lite legendary barney först, jajjemensan how I met your mother!

Det här är Jag och Alex, min mycket goda, goda, goda vän och nej jag har inte smakat på henne men hon är iaf väldigt snäll! Vi var på besök hos en rådgivare idag som bestod av många akward moments!

internetknas

Igår så funkade inte mitt internet så kunde inte skriva. Egentligen har ingenting nytt hänt, jag är fortfarande invalid, hade en sjukt orolig/jobbig natt inatt. Ont i magen (förmodligen av medicinerna) + att mitt knä värkte och eftersom jag trodde att jag fick ont av medicinerna så vågade jag inte ta nå fler tabletter (hehehe). Det som ändå gjorde min natt/kväll och morgon underbar är att jag fick sova med mirre. Min bästa kisse i hela världen.

<-----Samis konkurrens ;)

Basketboll

I helgen har jag inte gjort annat än att legat hemma och tittat på tv eller sovit. Samson kom på lördag så då fick jag lite sällskap iaf. Har ont och så och sånt osv men imorgon blir det skola ändå, sen får vi se om jag orkar hela dagen men det ska vi väl hoppas på! hehehehe
puz

Fint och stort :)

Snopp

Har kanske den pissigaste fredagkvällen på länge. Försöker se på Idol fast Anders dammsuger så man hör inget + att mitt ben värker särmycket + att jag luktar bajs men kan inte duscha för jag kan inte stå upp. Förjävla bra. hejdå, lika bra att sova nu.

FMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFML

Hemma

Operationen gick bra för alla som undrar. Doktorn sa att han var väldigt nöjd med ingreppet. Även om jag hade väldigt ont så bestämdes det att jag fick komma hem redan igårkväll vilket var jätte skönt eftersom då fick jag sova i ett eget tyst rum ist för att dela med massa skrikande andra människor. Nu ska jag fara till sjukgymnasten (förstår inte varför jag ska dit första dagen) och sen hem och sova igen <3

så här såg det ut för 3 år sen, undrar hur dom nya cuttisarna kommer se ut!

T to the sjö

Har hängt i tavelsjö men lydia och emma där vi har färdigställt våran film. Eller filmat klart iaf. Jag har sprungit runt barfota på en kyrkogård och det är typ 3 grader ute. Jo, det var skönt. NOT!
Imorgon är det iaf dags för försök nr 2 av operationen. Gick igenom då han kollade på mitt knä efter sår och sånt idag så förmodlgien blir operationen genomförd. VI hörs när jag mår bättre igen! KYSS OCH PUSS

Vet att jag alltid lägger ut bilder på den här pojken, men jag har faktiskt till försvar att han är så himla fiiiiiiiiiiin

Operationsförsök 2!

Kom inramlandes försent till FEK-lektionen, men har faktiskt varit på sjukis så det är förlåtligt tycker jag. Mr.Doktor har kollat på mitt knä och han tyckte det såg bra ut så nu har jag två stooora fula pilar på mitt knä. Imorgon gäller det, hoppas hoppas hoppas att dom inte kommer på någon dum anledning till att inte cutta igen.



Jag saknar min lille pojke!

lyx à la lux

Idag blev det tisdagsmys - med mig själv i regnet. Eller jag är inne med massa tända ljus och en supergod fruktsallad med glass och mjölk!

Myssen

Slutade redan efter 11 idag. Så skööönt, drog och åt och sen bussade jag och alexus ner till stan och chillade hemma hos henne med företaget. Vi har äntligen betalat in registreringsavgiften till företaget. Tjohoh. Efter det så for vi och provade studentmössor och sånt, så himla roligt. hihiih jag tar studenten snaart. Gnutta överdrift där, faktiskt ganska många månader kvar. hehehehe super fin mössa blev det iaf :D Slutligen på dagen har jag promenerad genom storm och regn för att hämta en dator och sedan för att hämta bilen och fara hem! Nu vill jag ha mat av mamma!

SÄNG!

Äntligen har jag tagit tummer ur skärten och skruvat ihop en säng. Hittade ett gammalt vrak uppe på vinden och slängde i två resårbottnar och voila en säng! (Har sovit på golvet det senaste halvåret för er som undrar)

Paddling

Sitter hos pappa och ser på top model med lillasyster. Snart börjar Idol och jag ska se det för andra gången den här säsongen! tjoho.

Vi var och paddlade igår med klassen! kult! Bilden snodde jag från Emma!

le week....end


Allt är från våran filminspelning i onsdags! hähähähähäh

Och skalman han är trött

Somnar snart, tänkte ba sägare. Blir ultramegasupertidig kväll ikväll. Så sköööööööönt. Men min värsta fiende ikväll är ett fucking munsår som gör att jag inte kan gäspa. Fan

Jävla mongo...g'naaaatt

Studiefrämjandet

Vi slutate innan 12 idag och drog då och åt. Sedan for jag och Alexus på möte med studiefrämjandet och startade våran studiecirkel. Wiho, vi kommer frammåt! Äsch nu sitter jag iaf på skolan och har inget att göra, har besiktning av bilen 20 över 4 så lär väl stanna här tills dess om jag inte hinner träffa samson en stund innan. Annars är det två långa tråkiga timmar på skolan som gäller!


K

palt


le film

Har haft muma med fliikorna, vi har filmat och våran film kommer bli legendarisk. Vi dör allihopen, eller nä inte jag men resten. hähä, min bil har huvudrollen. SOUPER! Jag och alexus håller på att småjobba lite med företaget nu och det börjar faktiskt gå frammåt.

Mange makers!


Jokovic, Samson och Luxen körde på tremans party igår. Utgång till Corona där mange makers spelade blev det efter le förfest. Dagen har mestadels spenderats i sängen vilket sen kan dras som en slutsats att kvällen var riktigt bra igår! tjingtjong

hejdo

Min plånka blev ju stulen i söndags, det jag var mest bedrövad över var att en bild som jag har haft i alla år var borta för alltid. + att jag måste betala massa nya kort och sånt för ett värde på 1000kr när jag bara har 600kr....
Hursomhelst så fick jag lite av en överlycklig känsla när jag kollade igenom några bilder och av en slump märkte att jag har tagit kort på bilden som legat i plånboken. SCORE! den ska skrivas ut och hamna i min nya plånkis! (när jag orkar skaffa en dvs)

Tjock och glad

Syfte


Snygg tjej på pedagogisk ledarskap lektion. Snart hem och plugga till prov, fek imorgon fml. Juste glömde kanske säga att det inte blev någon operation igår. Doktor tyckte att jag hade en finne på knät vilket leder till att det blir större risk för infektion i såret = jag vill inte ha det. Kändes ändå surt. Blir kanske senare i oktober ist om jag har tur.

Exklusivt!


En sista titt på le ben! Imorgon gäller det, men tur har jag för jag får förhoppningsvis komma hem redan imorgonkväll! :D WEHOOO PUZZ

Äkta pitepalt!

Hemma från skolan, gått förbi busstationen och polisen för att kolla om någon hittat min plånka, ingen framgång. Laddar hem massa filmer i hopp om man man får ha med sig datorn på sjukis. Min superpalt är snart klar och sen ska jag ut och tvätta lille pärlan. Hon är lite smutsig och nu när hon ska stå i 3 månader så bör jag ju åtminstone låta henne stå som ren.
XOXO FANNY

Min tunga är väldigt stor och konstig.

Ångest

Känner att ångesten inför onsdag börjar krypa fram nu. Armarna gör typ redan ont innan jag ens börjat hoppa på kryckorna. Har städat och gjort iordning ett gammalt gästrum på nedre våningen så jag slipper hoppa upp för trappen den första veckan till en början. Är med Samson nu sista gången innan onsdag, får se när vi träffas nästa gång. bläblbälbälbälbälbälbälbälbäbälbälbäbläbläbläblbälbä vill dö.
Fred ut!

Mina finaste.

äta macka§

äter mackor och ska se på family guy! mummsa!

bäjb <3


Det här är ett rör

Jag har så tråkigt, eller ska faktiskt mysa ner mig i samson säng och se första (efterlängtade) avsnittet av merlins fjärde säsong. weehoo. Min lille pojke kommer hem om nått tag och ikväll ska vi på iksu spa! badabadabadabada.
3 dagar kvar!

oh god

kom nyss på att jag har en blogg. heheheh ooooups. uppdaterar nu iaf. Är SUPER glad. Har shoppat loss med Antonia, även alexus joinade oss en stund. Har köpt maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassa kläder :D Hejdo

RSS 2.0