Im in da bed

Har varit duktigt idag. Skickat in affärsplanen, gjort lite kompliteringar på Mumans blogg och sen har jag dessutom gjort klart mitt svenskatal, som jag dock inte kan. Ska se film nu Kyss

Fick pepparkaka på skolan idag!

Dress up UF

Idag har jag varit ledig, tjoho! sov till tolv och de va så jävla skönt! for sedan hem runt 4 lagade mat och sedan in till stan igen och firade Simon. Typ asgod tårta. Juste affärsplanen är typ klar nu och imorgon ska den in!

SERRIÖST JAG FÅR DAMP PÅ BLOGG.SE. GÅR JU ALDRIG LADDA UPP BILER LÄÄÄÄÄNGREEEE

forever alone

Är sådär väldigt ensam på skolan. Inte en själ här, fast hur konstigt är det, klockan är halv 6...Men jag håller ut, är en busy women och jobbar med företaget. Affärsplanen snart klar! (Y)


tal

Uppe med tuppen är jag idag, kunde inte sova en sekund till! frågar mig själv varför det aldrig kan vara så på veckodagar när man ska till skolan, så skönt det hade varit. Ska passa på att göra mitt svenska tal som ska vara klart på tisdag nu. Har ändå ingen annat för mig här ute i bushen!

hejhopp

Filmen ägde, jag tryckte 1 stor snacks+stor cola=fortfarande mätt 17 timmar senare. Kvällen kommer spenderas med mig hemma i lilla yttertavle. Kommer förhoppningsvis hitta en bra film och sen bara ta kvällen som den kommer, eller sova.

Pölsan

Har äntrat klassrummet och väntar bara på läraren. Ikväll ska jag och elsa AKA pölsan fara på bio och se real steel. Har egentligen inte hört så mkt om filmen men den är säkert jätte bra. Pölsis ville se den iaf så klart jag är en ängel och ser den med henne. Sen är ju huvudrollen galet snygg så om filmen av någon anledning skulle vara dålig så kommer ändå Hugh Jackman att lyfta allt så man tycker den är bra ändå.

The masterchef...


...IS ON THE RUN

Längre öppettider på umeås krogar

Japp, fast nä, kommer nog inte hända. Men det är iaf min tes på mitt tal på svenskan. Bra va? Tycker jag va fyndig för det är verkligen någonting som borde ske! serriöst klockan två så är ju natten fortfarande bara ung.

titta tage!

Grattis fisen

Skulle göra det här inlägget igår egentligen...men jag är lite lat ibland ;) hursomehelst, igår mina vänner, igår var dagen som Sofia Johansson äntligen joinar oss i eliten. Alltså hon fyllde 18 jävla bast! GRATTIS LILLEPLUTTSYRRAN!

le mat

Off till stan och äta middag med baby, eller om typ ganska länge börjar jag röra på mig, tänkte bara passa på att skriva nånting när jag ändå hade tiden. Hm, nått jag gjort idag.......har städad mitt rum! renbäddat, dammsugit, dammtorkat och allt såntdär! Produktiv tjej!

ooäää

Sovit i inte mindre än 12 timmar inatt! wooow, måste tare lugnt med sovandet. Ska kliva upp nu iaf, ta en lång dusch sen bara vänta ut klockan så jag får träffa min sak.

Le pic






hojhoj


är så himla rolig idag

vem kan stoppa mig när jag bara hoppar fram

Sitter för närvarande på skolan med äntoy, vi har tråkigt. Ikväll blir det hemmakväll (igen..) hehe men Idol och lite cola ska väl kunna rädda vistelsen där hemma i soffan en aningens. Känner att mina dagar på skolan blir mer och mer onödiga för varje dag, har 3 kurser (= 7 timmar ) i veckan som jag inte kan vara med på men ändå måste vara där på. Så onödigt!!!

Home alone

Fick sluta supertidigt idag, 1 lektion 10-11! hur skönt som helst. Ska försöka göra mig nån lurre nu men är för lat, men blev fett sugen på stuvade makaraoner nu, nomnom.
Hajhaj

Stallet

Ska kolla på min finaste lilla lisa idag när hon rider. Har inte varit på stallet på säkert 6 veckor. Känns så sjukt konstigt!!! Äntligen äntrar jag än en gång stallgångarna! Förhoppningsvis är jag tillbaka i sadeln redan efter jul. hoppashoppashoppas! Nu ska jag och mina koss se på lite serier.
Pöss

Blev nästan lite varm om hjärtat


Fick denna skickat till mailen idag, blev så glad att jag till och med kände att jag måste skriva ett inlägg om det. heeheh. Hursomhelst så är det snart bara 200 dagar kvar tills jag tar studenten, hur sjukt är inte det egentligen!?!?!? Taggar den här kvällen HUR mycket som helst, kommer bli kung även om jag har en ful skena på benet och haltar runt som gammelfarfar!

Farsdag!!

Idag är det farsdag, grattis papi!
Ska mot Obbola senare och äta gomiddag hos Carinas föräldrar och fira hennes pappa och min papi i samma veva. Efter det landar jag hos Samson. Den här helgen har varit så tråkig men ändå bra tror jag för jag känner mig sjukt utvilad nu idag. sköööööööööööönt!

no sleep no good

Sov förbajsigt dåligt inatt, anledningen tänker jag dock inte gå in på! Lyckades somna runt 4 och sedan efter det vaknade jag med kanske 1 timmes mellanrum så har varit inte bara ganska, utan väldigt trött idag. Ska försöka sova tidigt ikväll iaf. Har iaf varit ute på äventyr med pappa idag, vi for iväg med bilen och kollade på nån gammal mast på ett berg, kanske inte så jätte intresant men trevligt att få ha lite pappa, dotter tid. Träffar ju aldrig farsgubben längre nästan känns det som. Nu ska jag fortsätta att ägna mig åt mitt sagoskrivande som skulle vara klart igår!
PÖssss

ooooh säxy

skype yo!

Sitter och skypar med min kära ven Alexus, hon ska ut ikväll och ha kul. Skaka rumpa på coronken. Själv ska jag bara vara hemma och som vanligt tycka synd om mig själv. Om några veckor blir det andra bullar, för då ska jag skaka rumpa mer än någonsin!!!!!!!

Myssen

Äntligen har jag gjort klart beställningen till studentmössan och betalat den och allt sånt där. Så sjukt skönt att fått det bortgjort! Måste säga att det kanske är det konstigaste företaget jag köpt någonting från någonsin! Hoppas iaf mössan blir fin!!!!!

.

Lyssnar just nu på någon gubbe som pratar om något. Skola alltså. Tänkte bara kika in och säga till alla att nu är jag så galet less på mitt ben, vill kunna springa och hoppa runt och göra allt sånt där som jag är van med. Men enligt sjukgymnasten behöver jag bara ha kryckorna i 1-2 veckor till. SKÖÖÖÖNT, fast skenan ska jag ha i 5 veckor till....Den är ju faktiskt nästan drygare än kryckorna.

Ska iaf försöka ta mig ut nästa helg till typ olles eller nått, känner att five och corona inte är ett alternativ med stelbenet, men äter ju inga piller just nu så lite alkohol ska väl inte kunna skada.

Skola

Första skoldagen nu, tror denna morgon var den värsta morgonen i mitt liv. Var så dödligt jävla trött! Aja springa och äta nu, tjintjong

Home sweet home

Äntligen hemma efter 140 mil i bil. For ju upp till Kiruna och lämnade av min älskade bror som ska bo där uppe nu på obestämd tid. Sen på lördagen for jag och mamma vidare till haparanda och gick på Ikea, bodde på hotell och åt oxfilé planka. Imorse eller vi gick på Ikea idag lite också så idag runt 1 rullade vi mot umeå (med en liiiiten omväg till Finland fram och tillbaka) Kom iaf hem för typ 1 timme sen, eller jag är hos sami. The walking dead nu och sen sova!

upp

Idag bestämde jag mig för att jag följer med mami och Herman upp till Kiruna imorgon istället för att kolla på samsons tennis tävling. Sorry bejbi. Så det jag har att se fram emot är 60 mil lång bilfärd fram och tillbaka, kan faktiskt bli roligt! Juste kanske glömde säga, anledningen till att vi far upp till Kiruna är för att min brur har fått jobb och lägenhet där uppe, så nu kommer jag typ aldrig få träffa honom igen.

Costas

Nu är det såhär...det är lov och jag är faktiskt helt ärlig när jag säger att jag är alldeles för lat för att uppdatera min blogg när det är lov!! Därför tycker jag inte att ni ska förvänta er så många uppdateringar förns nästa vecka igen.
Ikväll har vi varit på costas och ätit med heeeeeeeela familjen, eller nä, men dom på mammas sida iaf. Det var typ inte så gott, eller jo det hade varit väldigt gott om jag inte hade varit illamående. Är typ sjuk heeeehehhehe inte så kul.

Såg den här filmen igår, hur bra som helst och liksom jag menar hur fin är inte Logan Lerman egentligen? Blir alldeles varm inombords <3

RSS 2.0