Mot festligheterna


nooeeejd


Nu är jag nöjd och ganska ful faktiskt. Har duschat och ska snart hoppa på bussen med Lisa mot staden.
Klubbtävlingen är avklarad och det blev en andra placering. 1.10 var höjden med 10cm ökning (dvs. 1.20) i omhoppningen. Petade ner den sista bommen och förlorade därför första platsen! Men jag är glad och Max var super fin.

Måste springa vidare nu så jag hinner göra mig klar inför valborg ikväll (Y)

The Show Must Go On


Sitter på golvet och väntar på att Lisa ska bli klar. Tidig morgon...Nä nu ska vi cykla ner till stallet och rida. Berättar hur det gick sen. :D

Lisafisa

Är i Vindluz med Lisa hemma hos Lisa och äter godis med Lisa. Jag har sett talang med Lisa och tagit kort med Lisa. Här får ni se bilderna med Lisa.



Imorgon ska jag fara till stallet med Lisa och tävla med Lisa. Önska mig trevlig kväll med Lisa. Önska mig även lycka till imorgon och även Lisa.
Puz

Stålfanny

Pappa lyckad alltid att övertala mig, klart han lyckades få mig att jobba. Svarvar Fanny is coming up!

Antzi

Fredde står som vanligt och babblar på om saker som jag inte förstår. Europeiska unionen och sånt tror jag.
Hoppas han inte tar min dator för han hotar att köra "hands up" med klassen. Är någon inne på en dålig sida så beslagtags datorn!
hih nu har jag färdigbusat, hejdoo

brännis

hängt på öbacka med vänner och spelat, eller ja spela vet jag väl inte men brännboll skulle det vara iaf. Det var väldigt mysigt och nu är jag hemma, trött och vill sova. Höres imörgen! Puzn

emma<3

Idag är det torsdag vilket betyder fredag imorgon och vad händer då? JO! jag drar mig tillbaka och har chillkväll och förhoppningsvist tidig kväll med min bästa Lisa. Upp i ottan på lördag för att sedan starta max på klubbtävling!
Nu ska jag fortsätta lyssna på erkeboi som babblar om romantik och epoker!


Sängen är min bästa vän

Börjar skolan om hela 40 minuter, jag trodde jag försov mig och har stressat sönder. Märkte sedan när jag skulle fara att jag inte började förrän om en timme så nu sitter jag i min säng och väntar på att tiden ska gå.

storbloggarN

Följ min blogg med bloglovin

hähähähähäh (Y)

You and me baby ain't nothin' but mammals

Nu är jag sickens nöjdchey. Vicy tryckte nyss hem två stycken prima biljetter till peace and love. Inte illa pinkat säger jag bara. Även speldagarna är ju släppta nu så har räknat ut att jag kommer få en hel dag när jag inte behöver fara och kolla på något band, dom flesta förstår nog vad det innebär. KACHINGAA!

Biljett, tält och bil kompis!

Men svansen var så lång och bilen var för trång

Första körlektionen avklarad. Så fucking bäst jag var, helt serriöst! Hon öste på med creds så jag blev glad. Blev sen trött och orkade inte fara på teorin, göre nästa vecka istället. Fick åka med mamma hem efter men hon skulle göra några ärenden så jag fick sitta och vänta i bilen ca 45 minuter, haha så mobbad jag måste ha sett ut. Fick checka lite 90210 och Gossip Girl under tiden iaf.

Dagens moment, Viktoria ringer och säger att hon bokar peace biljetterna nu! so awesome, Fred och kärlek nu kommer jag! puz


Trästock!

Mongo

Om två timmar ska jag på min första körlektion, jag är SJUKT nervös. Har ju kört jätte mycket hemma i typ flera år men nu när jag ska köra med en okänd person blir jag helt plötsligt nervös. Läskigt. Wish me luck!
Har haft estet med flummiga vänner och en svikare till Elias. Kom inte när vi ska filma våran fina film.


Så himla mobbad tjej!

Bossewozze

Änteligen hemma. Blev en helkväll i stallet! Gick bra på träningen, åkte som vanligt med anna hem och i bilen kom vi överens om att jag skulle rida ut med bosse (Annas horziee Woezer). Kom dit, saker tog tid, jag var ute med hästen klockan 11 så det blev en kortistur efter vägen. Juste nämde jag att bettan följde med också? Ah de gjorde hon iaf. kulkul. Nu ska jag hoppa in i durreduschen innan jag dyker ner i sängen och drömmer om denna man:


Tuesday

Tisdagsmaten coming right up! Det är tisdagtisdagtisdag, vilket betyder restaruang med far. Samma visa varje vecka och jag kunde inte vara mer nöjd.
För att visa lite närmare hur glad jag är så slänger jag in en .gif som Vicy gjort!


Back to school





Maggio


Hur fint var inte detta?

God natt

Sista kvällen på lovet, tillbaka till skolan och verkligheten imorgon igen. Haft ett awesome lov, sjukaste lugnt men skönt! Jag har ingen skrivlust, vet inte varför jag skrev det här inlägget. Blä, nu blev jag trött, ska vara duktig flicka och gå i säng tidigt! God Natt mina kära medmänniskor


chopchop



1, Glad tjej 2, Papi

Fått den härliga turen att hjälpa pappa med vedklyvning och stapling. Yeey time of my life. Det tog många timmar (rättare sagt en hel helg) innan han lyckades övertala mig. Men efter 2.5 timmar ute i solen och veden så var jag 200 kr rikare. Direkt i handen, skönt!


A singer in a smokey room A smell of wine and cheap perfume

Hade som sagt heldag ute i solen tills jag märkte att jag blev kanske lite för röd. På eftermiddan kom herris hem med min käre syster Elin och hon har sedan dess hållt mig sällskap. Vi räknade ut att när vi åt middag alla fyra, jag, pappa, elin och herman, det var första gången som vi åt bara vi tillsammans på mer än 3 år. Helt galet sjukt! Men det var riktigt trevligt.




marrängsvisch

Hur kan man inte gilla detta. Yummi!
Sitter btw i skuggan nu. Brände mig som vanligt..fan också.

Påskdag

 


Slut

Helgen är över, alla har farit hem och jag är ensam lämnad kvar av Ida. Taskigt, jag vill in till stan och inte vara här längre! Får se hur det blir ikväll. Andra dagen i rad ligger jag just nu ute i solen och blir stekt som ett bacon! Hade till och med bränt mig. Insmord idag för det ska inte bli ngt mer sånt.


Hej



Ingen går säker i buschen just nu!

Ungdomspåsen

Jag, eller vi eller alltså våran familj är nog den enda jag känner till som verkligen satsar storartat på påskfirandet. Lite mysko eftersom jag knappt vet vad påsken innebär men va fasen, de är tradition och är nästan lika viktigt som julafton. Maten är framdukat och dom äldre har redan tagit första ölen, säkert några vinglas också. Dom är som småbarn. Senare i kvällen får väl vi ungdommar börja snutta på "ungdomspåsen" som pappa presenterade för oss igår, och nej gott folk den består inte av cocacola och päronsoda. Gulligullpappsen!

Från mig till er glad påsk!

merameramera

Fortfarande stationerad ute i solen. Fortfarande sjukt varmt och skönt. Har varit ute på promenix genom byn med bror och två kusiner i bara underkläderna, tog oss en golfrunda som jag ägde på. Eller inte, jag var sämst.


Sommar och sol, doft av kaprifol

Ligger ute i den underbara solen, enligt termometern 26 grader mot solväggen! Detta älskar vi starkt. Musik och en Ida gör det hela komplett!


Farbror lasse

Ser på tv med en snarkande farbror i soffan bredvid som då och då vaknar till och säger att han inte vill gå i säng, han är värre än ett barn. Ida sitter även och gnäller på honom och klagar på att vi kommer få bära honom i säng! nä nu blev jag less och ska försöka få med henne på en promenix. På återseénde pusss! Fattar inte ipad så bjussar inte på någon bild idag noobjävla fanny :D

Sandén Ida

Sitter och sjunger, spelar bubble spinner och kollar hur accange stavas! alltså en ´`' osv! Ida är här, min käre kusin från sörfors. Kan inte säga annat än att hon äger mig i bubble spinner. Ikväll blire chill med dill och förhoppningsvist roligare föräldrar och massa påskfirande! lika roliga varje år.


Morgonmys

Chilling i da bed med min sötis och har morgonmys! Vaknade av att han låg på min mage, sötgrappen!
Har varit duktig och skrivit träningsdagbok som jag dessutom skickat in, så nu kanske min lärare blir nöjd på mig för en gångs skull! Näpp kliva upp nu, äta frukost och sedan kanske börja slänga sig in i supergolfen mot las Vindeln!


Marry me?


PLIIIIZ do it

Off we go!

Myser med katten, ser på gossip girl och knaprar fiskemannens kompis. Ser ut som om detta kommer att bli min torsdag kväll, kunde ju vart roligare. Imorgon hoppar jag och Herris in i supergolfen och far till pappa i Vindeln. Gäster eller ja, Ida min käre kusin m. familj kommer och hälsar på över helgen som varje påsk!


Julen 09!

Inneboende?

Jag + Snärten = katastrof
Det är min resumé av ritten. Nä nu kanske jag övedrev lite, men jag tror nog aldrig att vi kommer att komma överens vi två. Fast de är klart det spelar inte så stor roll för huvudsaken är väl att Fia gillar honom för det är ändå hennes pålleman.

Usch och urgh och urk och isch och blä jag vill ut ur mitt hus NU! Alla i familjen har en efter en åkt offer för äcklig magsjuka...Men inte jag, tappert står jag kvar och kämpar! eller mitt immunförsvar kämpar iaf. Kul att det bara går att använda 1 toa (av 4) i hela jävla huset nu också + att den toan ligger verkligen på andra sidan av huset från mitt rum...

Någon som vill ha en inneboende tills jag vågar vistas inne i huset igen?


Snäll tjej söker boende. puss

snärtfjärt

Känner att det kanske är dags att kliva upp ur sängen nu. Är sicken hungrig! what to do today är frågan, vänta och sen vad som händer får jag göra. Måste iaf ut och ta hand om fias häst för hon är sjuk, kändes inte lika roligt men vad gör man inte för att vara världens bästa syster?


Pensionärsjävlar

Har hängt med denna bästa bruden ikväll!

Kladdkaka och en massa chilltalk om allt mellan himmel och jord är min sammandragning av vårat häng! Juste får inte glömma, vi kollade på fett mycket pensionärsjävlar också, kunde nog inte bli så mycket bättre än så! Godnatt mina kära vänner, fred ut.

Dammigt värre

Har stått och slipat en vägg i över 1 timme nu, resultatet:

Bongo

Chillar ba i sängen med Mjau. Bongotrummor låter utanför fönstret också så här på morgontvisten, sånt gillar vi! haha eller gör vi? Asså shiieet jag har verkligen ingenting roligt att skriva om idag. Far på körskolan och teori halv 6, och funderar starkt på att dra en Iksu innan det!


Skrika fyra

Jag har aldrig i mitt liv sett en sådan rädd flicka som idag. Hennes namn är Alexandra Lovèn. Vi såg på Scream 4 och hon hoppade upp och ner i biostolen hela tiden, sjukt kul att titta på. Senare hennes reaktion när en utklädd scream snubbe gick förbi var klockren! Kunde inte hålla mig från att skrämma henne lite till sen när vi gick hem!
hehe, nu ska vi ut med hunden. Ser väl vad jag hittar på denna gång ;)'

XOXO FANNY

Snabbis

Supersnabbis Fanny i farten. Kom just hem och har precis ätit middag, ska hoppa in i duschen nu efter stallet (hehe sådär 3 timmar senare) Skynda,skynda skall jag göra för staden, sf och alex väntar på mig!

Red btw Max igen, cpbra gick det, hur nöjd som helst! känner att det var allt för längesen jag fick känna på en sådan bra ritt som idag! Tack Max.


Flickorna på klitteholm

Drar till stallet med min Lisa inom kort. Den ordinarie ridtiden är flyttad och jag rider klockan 2 istället för halv 8 idag! NÄJZ tid! Hinner ju till och med tillbaka till stan ikväll nu ju. Bio blire, troligtvis Scream 4 med Mjau! Kuligtkuligt, totally girlsnight liksom.

Shooorts


Kom hem med detta från staden idag. Taggar sommar ännu mer nu.

Lisa gillar päron


Vindeln

Kom precis fram till Vindeln med min Lisa. Vi har struttat runt på stan och gjort det vi skulle göra och nu försöker vi hitta något recept så vi kan laga gomaten! Lägger upp någon bild på det jag köpt sen kanske om ni har tur!

Hej


Godermorgon

Måste dra mig upp ur sängen nu, blää vill sova ju. Snart drar jag in till staden med min bästa Lisa och shoppaaaar, allt för länge sen jag gjorde det. Har ju inga kläder kvar. Drar till Vindeln efter och sover hos Lisa, fan va vi ska sjunga som old times

Hurtebulle

Fan va duktig man är då som varit på iksu och gymmat i över 1 timme! Typ stolt över mig själv, de är ju till och med Söndagkväll så detta är verkligen något utöver det vanliga.
Höll även på att köra på ett rådjur på vägen hem, fett läskigt ju!


hahaha min allra första photo booth bild! EMMA I ALL ÄRA! Hon var för övrigt på 5ive i Fredags hon också, inte så nykter flicka som ramlar med mig över stolar. haha PUSS

zup next då

Sitter i min ensamhet och funderar, ska jag vara hurtig och dra på Iksu, ska jag vänta på att någon rolig filur hör av sig och vill göra något eller ska om jag bara ska sitta hemma och se film? Jävla I-landpropps liksom! Som vanligt ser vi väl vart kvällen tar mig.


Fick en hemsk uppenbarelse idag. Min älskling, min bästaste bästa älskling som jag alltid haft sovandes i min säng blir 10 fucking jävla bast i år, gammgubben dö aldrig. <3

I am nothing without you

Sitter och lyssnar på gammgo musik à la Fanny. Väcker ju hur mycket minnen som helst ju!

Sum 41
Anberlin
Crossfade
Blink-182
3 Doors Down
Goo Goo Dolls

Städning

Storstädning i rummet! som vanligt är det mamma som har snokat runt och påpekat att det ser förjävligt ut. Håller inte med henne! lite dammråttor under sängen bara...Märkte även när jag tömte papperskorgen att det låg typ äppelskruttar som jag åt för ett halvår sen. hihi ooups.

vårmys

Sitter för stunden på bron i solen och äter päron med min kära syster Elin



Jag vill ha en flygande mopp

En en sicket trevlig afton med mina tjejor Nipples och Alexanderanda. Vi såg på skräckfilm och båda mina vänner satt och höll för både ögonen och örona och allt slutade med att dom tände alla lampor i huset..pussys. När vi startade nästa film fick jag sitta och gnälla jävel på att allt var tänt, inget blir ju läskigt då ju. Fast jag älskar dom ändå.
Nyss hemkommen och nu bill tydligen mamma att jag ska komma ut. PUSS

Lyssna bara



5ive

5ive igår, länge sedan jag var så taggad som igår. Kvällen var bra med fina vänner men kunde ha slutat bättre faktiskt! men jag är nöjd chey ändå. Har fikat och är mättare än alla i världen tillsammans.



Tjuvade från Joannas bloggelicious!

FÄRDIG


Tårta på G

Första grillningen och efter det blire tårta! inte illa pinkat. Min bästa bror fyller hela 19 år idag sen fyller mamma 49 också haha gammtant! Efter allt firande drar jag sedan vidare till 5ive och dansar natten lång med mina favoriter! Emma ska också dit så det äger!



Tårtbakning i full rulle!

Fanta och rosé TJOHEJ

Sista lektionen innan lov nu. Sjukt taggat, kommer bli slappt lov!
Jag måste ju meddela att jag tror till och med att jag kommer att klara NK provet som vi hade idag. Skönt att det är överstökat och skönt att jag och Vicy kommer kunna festa hela natten lång nu när vi va så duktiga! Mina andra vänner kanske också får festa med oss om dom har tur <3


chemistry

Har legat och pluggat kemi sjuukt länge nu, det enda jag hör i min skalle är "joner,jonförening, valensielektron" urghs. Men jag och Viktoria lovade oss att om vi är duktiga och pluggar så kan vi va fett stolta och sedan parta hela natten lång imorgon! hoppas bara jag hinner in till stan och att mamma inte vill bli firad hela natten hemma. Måste även bli frisk till imorgon, annars blire inge kul hehehehehe.....

Kan inte förstå att det redan har gått ett år sedan jag och Sofia upplevde bästa Songkran i underbaraste Thailand. Fan roligaste vattenkrigetifyllanupplevelsen någonsin! JAG VILL TILLBAKA




1. Wtf skylt? 2. Fanny dansar på bardisk? 3. Min vén öl 4. Strand <3

Design

Har suttit ett bra tag och förökt luska ut hur man använder stilmallarna och allt sånt, hjälp det är ju ett helvete rent ut sagt! Men nu är det gjort, eller hehe kanske inte blev så fint men lite mer personligt än innan iaf. Bilden ska jag också byta ut men den får sitta där så länge tills jag orkar göra en!


Min bästa man

Hemma efter nationella, var lättare än vad jag trodde. Hoppas på bra nu bara, har säkert missuppfattat uppgiften fel och får IG eller liknande! Schnyggt de hade vart!
Ligger nu i sängen och myser med denna snygga kille. BÄJB


Nationella

Premiär för lilla moppen aka symmen idag. Kallt och tråkigt men vad gör man inte för att kunna fara hem tidigt från skolan? Har Nationella i svenska idag, 5 timmar har man på sig. Usch är typ nervös även om nationella brukar vara lättaste proven! Jag har iaf inte lärt mig vad essä, novell, artikel osvosv är så det kändes liiiite drygt! Aja de här kommer gå bra hoppas jag.


Haha 2009?

Nipples

Vicy skrev på sin blogg att hon inte ville visa resultatet på sin piercing så därför tänkte jag att jag kunde visa det åt er!


Så här kul har jag på fritiden, gör GIF filer under tiden mina vänner hänger(EMMA SKA VI HÄNGA) på olles!

Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå genom eld

Äntéligen hemma från hm jaa, överallt som jag varit idag. Lång och händelserik! Börjar på skolan sedan en liten tripp med Emma till Röbäck där Elias bor och vi filmade till våran helt vrickade film! For därefter med Vicy AKA Nipples och nu faktiskt en true Nipples för våran destination var Umeå skinart där hon tog hål i bröstvårtan! AJ men NAJS
Efter det for jag på min första teorilektion, ack och vé så tråkigt det var. Hursomhelst hemma nu så ska väl börja lära mig vad en essä, novell och allt vad alla olika skrifter kan heta! Nationella imorgon i 5 timmar. Önska mig lycka.
PUZZZ


Jag om 4 månader?

7 am waking up in the morning

Ligger ute i mitt älskade lilla hus! Ska sova snart, men vill inte eller känner inte för det. Blev less när man fick vänta på stallet i 45 minuter extra för att Anna inte hade sina bilnycklar! KUL'T! Stackare vi är!
Ussch, borde verkligen sova...måste upp klockan 6.00 imorgon. JA ni läste rätt SEX PÅ MORGONEN.


Vicys bild! SOMMAAAAAAR KOM

Frågan är ju

Åhhhh, jag älskar verkligen how i met your mother, hur skulle man inte kunna göra det! Fyfan så jävla bra!

Min baby

Noobunge

Hahaha skrattar verkligen åt mig själv just nu, bara pinsamt var det. Mitt läppbesök = fiasko! Märkte själv hur dumt det lät när tandäkaren/käkkirurgen frågade mig vad det var som jag ville ha hjälp med. Kanske måste jag börja tänka innan jag gör agerar. Men egentligen kan jag faktiskt skylla allt detta på tandläkaren som sa att mina tänder tog skada av min cpmun! Jävla hortandis! Hursomhelst så sa denna nya tandläkare/käkkirurg att det finns inget man kan göra åt läppen och att jag har superduperfina tänder och tandkött!


Emmaaa

Det här är Emma, hon är min vän och jag känner att det var längesen hon fick vara med här nu.
PUSS <3

På Fredag babe? ;)

Tisdag

Sanna mina ord, det är ALDRIG bra att börja en Tisdag med huvudvärk! 8.30-16.00 är schemat idag, bara tunga, jobbiga, äckliga ämnen också!

Titta här då, vi har äntligen börja få ett kök igen. Kanske sa en lite fågel i mitt öra, kanske att vi får flytta in i hela huset nästa vecka igen! Så skööönt att slippa mamma där uppe! <3

Kajen

Vårat plugg övergick till ickeplugg! Vi är fan sämst. Kirrade chirre och trocadero istället för nk boken och vi drog oss till kajen där vi satt och hade för jävla mysigt och pratade massa snack som bara är för flickor! Helt klart höjdpunkten på dagen!

Ovanligt att photo booth åker fram


PLUGGA

Aldrig har jag varit med om sånna inkompetenta idioter som idag. Jävla Nipples och Alexanderanda som inte kan plugga. Fan för dom. Jävla statsfjollor är vad dom är. FMLFMLFMLFMFLMFLMFLMFLMFLFMFM.



Husmora

Gör mest ingenting medans fröken Alexanderanda står och lagar mat, de är bra frugan min står där hon hör hemma! Spaghetti och köttfärssås tror jag minsann att det blir.
Efter maten drar vi till waynes med Nipples och pluggar kemi för hela slanten! Duktiga flickor vi är.


Morrn

God morgon mina kära undersåtar. Frukost står på listan innan bussen bär av från Vindeln till staden. Bestämde mig för att hoppa över specialidrotten idag för jag är lat helt enkelt så jag börjar halv 2 idag! Inte illa pinkat.


Does she live in the bush?

Bushbarn är vad jag är och förmodligen kommer vara några år till! Attans liksom, kanske ska jag som alla mina vänner säger att jag ska ta mig och införskaffa en lägenhet i staden. Nä jag är allt för Ove S för det!

Fanny the truckdriver (nej, the fucking awesome truckdriver) i sommar?

"What you feel is what you are And what you are is beautiful"

Började att se den här filmen igår

Men somnade på engång, klockan var 23.00. Sjukt hur pigg tjej! Försår inte hur man kan somna till en film som är så proppad med snyggelicoius boys. Får göra mig ett nytt försök ikväll!

Hoppas på läppen på Tisdag nu också!

Ni som inte vet vad jag pratar om, ägda jag kommer inte berätta!


Oxfilé i all ära

Ibland kan man inget annat än att älska min far, han bjöd på oxfilé ikväll. Kanske det godaste på jorden <3
Nu är jag fettmätt, rullar fram tror jag till och med att jag gör.

Far min!

kroogen

Tjenixen världen. Jag Fanny Jonsson är bakis idag, hemskt...jag kan inte komma på när jag var bakis sist.
Men jag lovar er, DE VA VÄRT DET CACHINGAAA! Krogen debut var awesome, höll på pissa på mig av nervöshet på förfest men sen när vi väl var där så ägde allllllt!

Vicyyyyyy

Fredaaag.

Min favorit dag på veckan ska firas med min favorit låt någonsin. Rebecca black I <3 U.


Kvällen kommer att spenderas med finaoooo vänner jaaoo!

vårgubbe

Titta på detta! Jag har ätit det godaste som finns ikväll <3 Fan va lycklig jag är nu!



Burgeeeer

Käkat burgare med Alexanderanda för en sekund sedan, sjuktaste gott ju! Vi äger alla.

o90........................¨ä-ö-.l.pl,omko0

/Antonia



¨ä-¨
-ä'.˙~.p´+olp´+,o+i0j
0iöå¨pu

Judas

Var hälsad, Jesus älskar dig vem du är är, var du än är och hur du än är. Kom ihåg det.


Tjuvad från Antonias bloggeliblogg

Kattish

Jag är fortfarande helt bestämd att jag ska skaffa en sibirisk tiger när jag blir stor, eller nu om någon vill köpa en till mig. Har bara inte bestämt mig vart jag ska ha den än...Vet iaf att den kommer få sova i min säng, hähähä myyyyys.

tänk att få ligga och krama denna teddybjörn när man ska sova.
Får väl nöja mig med min alldeles egna tigrus så länge!

höna

Lagalagalaga matmatmat. Husmora är mitt sanna namn!
Blev lämnad av min kära vän alex idag som inte villa vara med mig så istället unnade jag mig en ny jacka, second hand fynd gillart! finfinfin.


Nöjd chey på inte lika nöjd bild

Uppis

Sitter i mitt absoluta favvorum i skolan! haha ja, jag har ett sådant!
Pumpar musik med några små bruttor.


Botox?

Nääjz, jag och Viktoria sitter med botox i läpparna, NOT! Läppprimer á la Style by Tyra som har någon fet effekt på läpparna typ. Haha Maria Montazami nästa?




HAHA nooobjävel

Pumparumpa

Såklart, lilla Vendela ska inte svara på telefonen när man vill! Jag som ville ta en liten promenix och prata bajs, men icke sa nicke. Jahapp, finns väl inget annat att göra än att dyka ner i sängen och skeda med mitt lejon.

Lite sommar på det här då?

böööl

hopp, hästelipestisen kanske inte mår nå bra nu heller. De sög ju, asfin i början av träning och stressad se nanting i slutet. Kan vara att han har ont, så han kanske ska tas in till ATG och kollas upp. Whats the dealiyo liksååm.
Så hemsk som jag är så hoppas jag nästan att han har ont för då vet vi varför han är så jävla konstig iaaaaf!


Ahlgrens bilar (Y)


Kul mattelektion :D

Mat é livet éeee liveeet

Jag har gått i hungerstrejk eller vad man nu ska kalla det för. Är iaf JÄTTE hungrig just nu, detta är hemskt med tanke på att mat är min stora passion i livet.


Mirresnopp

Har lite Mirre och Fanny mys meddans jag pratar med min favorit Viktoria på skype!


morrph

ARGH, jag är less nu juu. Bara skolarbete hela tiden, aldrig får man nån lugn stund inte. ajabaja.
Skitet jobbiigt historiaprov imorgon, känner lite hur jag vill hänga mig just denna stund, fast någon får gärna stoppa mig...är aldelles för rädd för döden.


sleepy

Godermorgon alla fina. Själver börjar man ju 11 idag som alla måndagar, så helt jävla fucking awesome. Med lite grädde på moussen kan jag tillägga att första lektioner består av gym på Iksu. NÄJZ!
TJAORRÅ

Såhär schnyggelicous ska jag bli efter Iksu <3


Dagens tips

Cykla inte på en lerig väg med vita tygskor!

yummi


yummi


FIKA

Ska springa över till min kära vän Ylva som fyller hela 18 år idag! GRATTISSSSSS, snart är jag helt ensam kvar som 17åring i denna stad. Fan vad less jag blir. Jag får sörja genom att äta mig tjock på Ylvas fika.



Kommer hon att dö som 17åring? det återstår att se!

Upp i ottan

Nananana nu ska jag slänga på mig pjääxorna och dra till nydala och åka, FAN VA KUL! Fast näe...Har lektion, idrottslektion...påensöndag. Fast de blir säkert kul, får göra det bästa av situationen!


Har fortfarande ont i svanskotan efter landningen...(3 veckor sen)

mjölk

Lever livet i sängen, varit bosatt här hela dagen. Fett skönt ju! Skulle vara duktig flikka på dagen och göra historian men somnade självklart med boken i ansiktet och datorn på magen. Så bra gick det!

Lite Emma/Fanny-bus bjussar jag på idag!


Ägd_tjej_93


KLAAAD

Jag är vaken och jag mår awesome!
inte ont i huvet ingenting, älskar detta. Att man bara kan njuta av vad som hände dagen innan utan att man ska ligga utslagen dagen efter :D




Antoniaaaaa

Kvällen började i Stöcke, som mest bestod av 12åringar som jag blev rädd för. Fan va små...Tragiskt, lyckades dock ta en cabi in till stan där det senare blev dött och frysa i 2 timmar innan vi hittade da gang! Träffade massa folk och drog på efterfest! Summering av kvällen är iaf lyckad. Kan ju påpeka att underbaraste Antonia fyller 18 år nu och drog krogen debut ikväll! :D GRATTISGRATTIS


Godnattvärlden

Ovanligt att jag sitter kvar på skolan och drygar. Blää sitter i denna stund och försöker höra runt om det finns någon fest i denna stad ikväll, men nej, alla ska ju på de där jävla open och resten som inte ska dit ska på coronken! dålig stil mot mig tycker jag faktiskt lite. Så här party ska jag va ikväll:

April april

hähähä, bus ligger i luften på minerva just nu


RSS 2.0