helg

i skrivande stund ligger jag i Samsis säng och gör ingenting. Ska snart fara till nydala och kolla på när han spelar tennis. I fredags började vi med förkrök hos joanna vilket senare ledde oss till Ersboda och Sanni. Det var mycket trevligt och kvällen avslutades med donken och nattbad på kajen. Sjukt och galet varmt vare.

hejdo puz

äventyr

Jag, Alexo och Joanna ska nu ut på äventyr och rackartyg. Chirre för brudarna och bark eller nått till mig. Börjar bli less på våran tävling nu Sami!

bebe


Torsdag

Ska fara in till staden nu och vara med min käraste Alexus, förhoppningsvis står badning på schemat i detta underbara väder. Bikinin är iaf nerpackad!


Snyggoo!

southgården

hittade massa fula bilder från sörgården som jag var på typ 06!


tugghugg

Först hör jag fladdermöss innan john blund tog iväg mig och sen drömmer jag att jag är en vampyr hela natten, coincident? sssjön dröm hursomhelst!
Stugan levererar, not. har mest slöat runt hela dagen och nu kom det gäster (mostrar och sånt). lär bli middag här och sen troligtvis styr jag skutan mot Yttertavle.

Puz

Tillägnad Emma

Emma hotade mig och sa att om jag inte uppdaterar oftare så förlorar jag henne som läsare. Detta är någon som absolut inte får ske, så det måste bli skärpning från min sida. Felåt baby.


Dessa partygirlz hittade det bästa programmet som finns på min dator under tiden vi hade festligheter hos Joanna! Veckan har varit trevlig. Vi har badat i älven, badat i havet, festat at Joanna resident, chillat hos sami och hängt ute i sillviken.

Idag har jag för det mesta varit själv, förutom under någon timme när jag träffade min soulmate Lisa. Sedan drog jag ut till sillviken igen med mamma och här lär jag stanna tills på torsdag!

PUZ

mjaoaoaoa

ligger i soffan hos Elin och väntar på mat. Ska nog snart fara och träffa Sami hoppas jag, eller tror jag eller nått, fan jag vet inte hur dagen ser ut alls. Elin lagar iag mat till mig. Hehe hoppas på fest ikväll, länge sen nu sist. Hörs senare mina fina vänner. Puz

LOTR

Har världens bästa sagan om ringen maraton. Kan filmerna mer eller mindre utantill men dom är alltid lika bra ändå. Syster Elin sover i soffan den pussyn.

Viva las Ånäset

Igår kom jag och Sami till Vindelnånäset, han stannade en natt och i samma veva med att han drog kom kusin Ida Sandén hit. Nu har vi varit på sommarcafé och jag har inte blivit tjock. Ikväll blir det förmodligen bara chill och imorgon far jag in till staden och firar världens bästa Joanna som fyllde 18 i söndags!
Hare.



en första gång

för första gången på länge är jag hemma, utan någon kompis eller sami. Känns ganska tomt och konstigt men kände att jag ville faktiskt träffa la familla ikväll.

fladdering noseborring


los rostos

Statshäng har väl mer eller mindre varit min dag. Vaknade ganska sent på västerhiske, åt frukost och drog sen in till stan. Åt lunch där innan vi mötte upp herris. Nu är vi hemma i yttertavle och väntar på att stugnyckeln ska komma hem så jag, herris och samisalami kan dra oss till sillviken. Bärtz för pojkarna och vatten för mig är vad som komma skall.

hallåhallå

Internet har inte varit min bästa vän dom senaste dagarna, eller det har iaf inte gillat blogg.se se iaf. I helgen har jag bara varit med Sami mer eller mindre. Typ fest på fredag, tennis på lördag och sen stugan på kvällen och idag har vi chillat på bettnes med herris och på kvällen har vi intagit vindelånäset med fiske och minigolf. Föresten så kan jag ju berätta att jag vann över Sami i golfen!


Lunchtime


stugliv


SAUNA


Redo for the sauna!

glajjor

kom hem med två par nya glajjor igår. NÄJS, men jag hoppas fortfarande på att jag får igen mina andra som jag köpte på peace. Jag älskar dom. snälla kom tillbaka.
Så här såg dom ut som jag köpte igår iaf.

Djungel George

Storstädar i mitt rum, fan va fint jag gör. Ska ikväll ut till stugan med Fisen och Ylvur, blir bara se på film och ta det jävligt chill. Måste återgå till städningen nu.
Puz

Juste, fick den stora äran att platta denne pojkes hår igår. Resultatet -> Djungel George!


Samis resident

Sitter själv hos Sami, klev nyss upp och ska nog snart äta frukost. Kanske tar mig en smygrunda i huset också! heheheheeheh. Har dragit på mig världens drygaste hosta, snuva och sånt där sedan peace. Blir bara less vill ju va frisk!
PUZ


30 Sekunder till Mars


Jag är den lyckligaste personen i världen. Fick se 30 seconds to mars (hoppandes på ett ben) Jag lyckades knuffa mig genom folkmassan så jag kom i mitten och då hoppar ingen mindre än Jared Leto ut i publiken och jag lyckades röra! Jag är en sån tönt men fan va nöjd man kan bli alltså! PUZ


Peace


Hemma

Är tyvärr hemma, eller finns ju både för och nackdelar. Får ju träffa mina finaste här hemma men missar ett jävla röj i borlänge. Hur kul som helst har det varit iaf, förutom när jag blev tacklad och vänster knä for ur led. Hade tänkt stanna kvar hela veckan ut ändå men så blev det icket! kunde ju knappt gå.
Sjukt nöjd över dom dagarna som varade iaf!

RSS 2.0